Administratie

Pro-Centen voert uw boekhouding of administratie in de ruimste zin van het woord. Wij doen dat met eigen software. Uw opdracht aan ons kan de gehele administratie betreffen maar ook een deel daarvan. U bepaalt hoeveel werk u door ons wilt laten doen en wat u zelf wilt blijven doen.

Belastingaangiftes

Pro-Centen kan voor uw onderneming alle belastingaangiftes doen die nodig zijn. Wij doen dat onder ons BECON nummer. U kunt daarbij denken aan aangiftes op het gebied van:

  • omzetbelasting,
  • dividendbelasting,
  • vennootschapsbelasting,
  • loonbelasting (als onderdeel van de salarisadministratie),
  • inkomstenbelasting.

Salarisadministratie

U wilt een goed functionerende salarisadministratie zonder er veel tijd en geld aan te besteden. Dat is bij ons in goede handen. Als onderdeel van de totale financiële administratie of als losse opdracht.

Speciale opdrachten

Heeft u een speciaal financieel of fiscaal vraagstuk? Bijvoorbeeld op maat gemaakte rapportages, contacten met de Belastingdienst of een gerechtsdeurwaarder, advisering over persoonlijke financiële planning, pensioenvraagstukken of eenmalige onderzoeken in verband met erfrecht? Ook daar hebben we veel ervaring mee.

Advisering

Met Pro-Centen heeft u een partner die graag met u meedenkt op alle aspecten van de bedrijfsvoering. Dit kan gaan over marketing, financiering, kostenanalyse, risicobeheersing, klantenkring of personeelsbeleid. Wij vinden deze service vanzelfsprekend en daarom behoort dit tot onze standaard dienstverlening. Als de advisering grotere vormen gaat aannemen, kan er een aparte prijs voor afgesproken worden.