Vrijblijvend intakegesprek

Wij hebben er plezier in om administraties voor het midden- en kleinbedrijf te voeren. Daarbij denken we graag met u mee over zaken die voor u van belang zijn. We vinden het belangrijk dat er een goede klik is en nemen dan ook de tijd voor de eerste kennismaking. Het werk doen wij vanuit onze kantoren aan huis, maar wij komen graag bij u langs voor een eerste gesprek.

Laag uurtarief

Op basis van een eerste inventarisatie bepalen wij de hoeveelheid werk die de opdracht naar verwachting met zich meebrengt. Dan maken we een schatting van de benodigde uren. Ons uurtarief is EUR 55,- excl. BTW. Op deze manier komen we tot een prijs die we offreren. Meestal bieden we maatwerk aan met een vaste aanneemsom. De prijs kunnen wij laag houden omdat wij nauwelijks overheadkosten hebben.

Eenvoudig contract

Bij acceptatie van de offerte sturen we u een eenvoudig contract waarin onder andere de aanneemsom, de aanvangsdatum en de overeengekomen werkzaamheden vermeld staan.

Goed uitbesteed

Pro-Centen voert uw financiële administratie op basis van de bescheiden die u aanlevert. Of u nu uw ‘schoenendoos met bonnetjes’ bij ons inlevert of op de kosten wilt besparen door uw administratie deels zelf te doen – het kan allebei. Indien gewenst kan voor het doen van de boekhouding ook de boekhoudsoftware van de klant gebruikt worden.

Neem contact met ons op

Vaak zijn de vragen van een klant heel specifiek. Daarom stellen wij het op prijs als u contact met ons opneemt voor een vrijblijvend gesprek. Wij komen graag bij u langs. U kunt daarvoor gebruik maken van het contactformulier. Maar bellen kan natuurlijk ook.