“Sinds 2007 ben ik werkzaam als ZZP er. Pro-Centen verzorgt tot volle tevredenheid, op een prettige en punctuele manier, mijn administratieve- en belastingzaken. Ik wens Marnix en John veel succes voor de toekomst en hoop nog vele jaren gebruik te kunnen en mogen maken van de expertise van Pro-Centen.”

Groeneweg Beheer Service
Wim Groeneweg

 

“ZorgScala is een kleine instelling met een kleine begroting. Daarom zochten we iemand die tegen een redelijke prijs onze administratie wilde doen. Dat werd Pro-Centen. Nu we enkele jaren ervaring hebben met dit bedrijf vinden we nog steeds dat we een goede keuze hebben gemaakt. De administratie wordt keurig verzorgd, en op tijd. Daarnaast krijgen we adviezen t.a.v. de administratie en het beheer van de liquide middelen. En als we tegen een probleem aanlopen kunnen we altijd bij Pro-Centen terecht voor een oplossing.

In Michelin-termen: *** “

ZorgScala
Helmut Beckhuis

 

“Na een teleurstellende ervaring bij een accountantsbureau kwam ik bij Pro-Centen VOF waar ik mijn boekhouding uit handen heb gegeven. Al jaren ben ik hier tevreden klant. Pro-Centen is altijd bereikbaar voor vragen en geeft advies waar ik wat mee kan. Ik kan altijd mailen of bellen en krijg standaard een goed onderbouwd antwoord. Je krijgt de boekhouding overzichtelijk terug en dat voor een betaalbaar tarief. Pro-Centen is in mijn ogen een specialist, die werkt vanuit passie. En deze passie zorgt ervoor dat Pro-Centen zich onderscheidt en werkt vanuit gevoel voor de klant.”

Succes Management
Sheila Neijman